Bi se radi pridružili IBV timu?

-> zaposlimo MONTERJA BREMENSKIH VRVI IN VERIG:

V manjši kolektiv zaposlimo delavca v delavnici, zaželena izobrazba strojne smeri – obdelovalec kovin, orodjar ali strugar, ni pa pogoj. Delo obsega montiranje/izdelava bremenskih verig in vrvi, rezanje verig in jeklenih vrvi, občasno struženje (lahko priučimo), priprava artiklov za prodajo, upravljanje mostnega dvigala, skrb za urejenost delavnice, razvoz izdelkov … Zaželeno znanje upravljanje viličarja (ni pogoj) ter izpit B kategorije.

Iščemo samoiniciativno osebo, ki se je pripravljena izučiti v delu izdelovanja bremenskih vrvi in verig in postati del leške tradicije izdelovanja verig. Iščemo pozitivno osebo, ki rada dela v timu in ji dobri odnosi veliko pomenijo.

Nudimo redno zaposlitev s poskusno dobo treh mesecev, izobraževanje, dober kolektiv in dobre odnose ter dopoldanski enoizmenski urnik.

Če vas delo zanima, nam pošljite svoj CV na info@ibv.si.

-> v naslednjih dveh do treh letih bomo zaposlili dipl. strojnika/-co – komercialista/-ko. Če bi se radi izurili v bremenskih verigah in vrveh ter ostalih dvižnih sredstvih, delali na področju nabave in prodaje ter bili del majhne a dobro uigrane ekipe, se veselimo, da vas spoznamo!

Če vas delo zanima, se radi učite, ste pozitivno naravnani in samoiniciativni, nam pošljite svoj CV na info@ibv.si.